18. kesäkuuta 2015

PP7 eikä mitään oireita

Siinäpä koko tekstin sisältö pääpiirteittäin. Ei enää mitään oireita. Eilen oli vielä vähän sellainen olo, että raskaus voisi olla mahdollinen, sillä minulla oli pahoinvointia, joka oli voimakkaampaa kuin aiemmin (lutinus aiheuttanut sitä jo pp1 lähtien). Se voimistui niin paljon, että yhdessä välissä piti käydä jo yökkimässä vähän wc:ssä, kunnon oksennusta ei kuitenkaan tullut. Tänään ei kuitenkaan enää ole mitään. Myöskään vatsakipuja ei ole nyt vähään aikaan ollut. Pessimisti-minä jo luovutti raskauden suhteen. Optimisti-minä muistuttaa, että kaikissa raskauksissa ei ole oireita alussa ja mahdollisesta kiinnittymisestäkin on kulunut vasta vähän aikaa.

Soitin muuten eilen polille ivf-hoitajalle tuosta pissatulehduksen tapaisesta oireiluista ja kysyin, että voiko lutinus aiheuttaa sen. Hän vastasi saman tien, että voi aiheuttaa ja toisaalta myös alkanut raskaus voi sen aiheuttaa. Koska oireet alkoivat jo pari päivää alkion siirrosta, niin tuon raskaus-syyn voi mielestäni kuitenkin vetää yli.

Minäkin nautin aurinkoisista ilmoista! :)
Hyvää juhannusta kaikille! Minä vietän rauhallisen kotijuhannuksen siskoni kanssa, syödään hyvää ruokaa ja pakkailen tavaroita muuttoa varten. Aion myös ulkoilla koiran kanssa mahdollisimman paljon, joten toivotaan hyviä ilmoja :)
Mitä te teette juhannuksena?

1 kommentti:

  1. Ihana karvanaama! Ja samat juhannussuunnitelmat: siskon kanssa hyvää ruokaa ja puusaunaa :)

    Toivosta ei vielä luovuta, mutta hyvä sekin ettei enää oo niin paha olo. Tässä on nyt 50-50% mahikset raskaudessa (ja lotossa): sitä joko voittaa tai ei voita :D

    VastaaPoista