19. toukokuuta 2014

Ovulaatiota odotellessa

Torstaina tai perjantaina pitäisi olla ovulaatio, joten sitä varten saa pikkuhiljaa alkaa taaas varautumaan ;) Ei sillä, etteikö me muulloinkin harrastettaisi seksiä kuin vain ovulaation aikaan, mutta kyllähän sitä aina hieman pyrkii lisäämään yritystä kun alkaa tärppipäivä lähestymään. Siitä olen kyllä hyvin onnellinen, että ainakaan vielä seksi ei ole muuttunut pakkopullaksi tai epätoivoiseksi yritykseksi tulla raskaaksi, vaan molemmat nautimme siitä yhtä paljon kuin ennenkin. Joskus on tosin ollut ovulaation aikaan hetkiä, jolloin väsyneenä pitkän päivän jälkeen on tuntunut, että ei kyllä millään huvita rakastella. Eihän se mitä todennäköisemmin tuota taaskaan haluttua tulosta. No joo, sanoisin kuitenkin että meidän kohdalla lapsettomuus ei ole ainakaan yrityksen puutteesta johtuvaa. 

Viikonloppuna käytiin mökillä ja tuli kyllä aivan oikeaan hetkeen rentouttava mökkiviikonloppu. Ei ole tainnut vähään aikaan olla sellaista viikonloppua, jolloin olisin saanut mieheni kokonaan itselleni koko viikonlopuksi, vaan yleensä tällaista luksusta on estämässä jomman kumman työt tai joku muu tekijä, kuten jätkäporukan oma mökkiviikonloppu ilman kumppaneita tjs. Oli ihana nauttia toisen seurasta ja läheisyydestä rauhassa ilman häiriötekijöitä. Kyllä parisuhde tarvitsee välillä hoitoa, mikä auttaa ennaltaehkäisemään ongelmia.

Hassua että kun aloimme yrittämään vauvaa, toivoin kovasti ettei vauva syntyisi loppuvuonna. Sen verran on ajan myötä ajatukset muuttuneet, että nyt tässä vaiheessa olisi aivan yks ja sama mihin aikaan vuodesta vauva syntyisi, kunhan vain syntyisi!


4 kommenttia:

  1. Minulla taas oli alussa vauvaa yrittäessä juurikin sellaisia toiveita, että vauva syntyisi jouluna. :D Mutta vuosien mittaan kyllä on ajatukset kummasti hävinny. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihana huomata, että me kaikki ollaan erilaisia :) Jostain syystä vauvan syntymäajankohdalla ei ole enää tässä vaiheessa väliä :D

      Poista
  2. Uusi lukija ilmoittautuu :) Itse aloitin blogin kirjoittamisen puoli vuotta sitten, ja se on ollut valtavan iso tuki, kun lastensaanti onkin osoittautunt hankalammaksi kuin olin ajatellut. Toivottavasti jaksatte pitää toivoa yllä, kyllä perheenne vielä ajallaan ainakin kolmannen jäsenen saa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempeistä ja tervetuloa lukemaan blogia :)

      Poista